Open dag bij Alu Bouw Fryslân

 

Afgelopen zaterdag stelden we onze deuren open voor het publiek.

Een van onze top lassers Jappie van der Hooft vertelde de bezoekers wat er zoal komt kijken bij het lassen van aluminium, hij heeft vele demonstraties mogen houden. Er waren zelfs een paar bezoekers die zelf ook wel even wilden proberen te lassen.

Het oefenen met de kraan werd door de jeugd erg gewaardeerd, we hopen dan ook zeker dat we velen van hen enthousiast hebben kunnen maken voor ons mooie vak! De opdracht was om een cilinder van de ene op de andere plaat te verplaatsen, de op afstand bedienbare bovenloopkraan werd onder begeleiding van onze vakmensen bediend door de deelnemers.

Naast ons pand kwam Volleybal vereniging DoskoActa met zo’n 30 dames en heren verdeeld in 7 teams een Beachvolleybal toernooi houden, dit in het teken van gezond werk en sporten. 
Na veel mooie wedstrijden ging team Bom Bom Blok bestaande uit Joost, Ronald en Rixt er vandoor met de Alu Bouw Fryslân Cup. Het was een mooie dag!

Onderstaande foto: Deelnemers DoskoActa.383eb8be-9b46-4795-bbbf-9848a0cc9730

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>