NIEUWS

De vele inspanningen van de laatste jaren, het langzaam uitbreiden van het aantal medewerkers en het leveren van kwaliteitsproducten,   hebben de afgelopen weken geleid tot een paar schitterende nieuwe opdrachten.

 

Wij zijn zeer blij dat de bouw van een aluminium opbouw, bestemd voor een 61 m. motorjacht, aan ons bedrijf is  gegund. De bouw is inmiddels begonnen en de oplevering zal plaatsvinden in september 2018.

 

De komende weken zal tevens gestart worden met de bouw van een aluminium opbouw bestemd voor een 40 m. catamaran. Oplevering in week 14-2018.

 

Naast bovengenoemde opdrachten worden er de komende maanden nog 2 casco’s met een lengte van ca.  13 m. opgeleverd. 

 

Enkele weken geleden is het tweede Generatorhuis uit een serie van 4 stuks opgeleverd. Na inbouw van de generatorsets zullen deze units worden geplaatst op de cruiseschepen van Carnival Cruises. Net als  in een ziekenhuis nemen deze units bij stroomuitval de noodzakelijke stroomvoorziening van het schip  voor hun rekening.  

foto-website-nov-2017Ook  kunstwerken en architectuur blijven ons dagelijks bezighouden. De afgelopen tijd hebben we weer hele mooie dingen gemaakt. Alleen best wel jammer dat we daar niet  zomaar mee naar buiten mogen treden…  Begrijpen we best natuurlijk, maar geen mooie plaatjes op de website dus.

 

Bovengenoemde ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat we genoodzaakt zijn om de komende maanden het personeelsbestand verder uit te breiden met nieuwe collega’s, zie VACATURES.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>